Voor scholen, instellingen en verenigingen

Arrangementen Reserveren

Lekkere en verse frieten voor scholen, instellingen en verenigingen

Ook voor schoolfeesten, verenigingsweekenden, jaarafsluitingen en meer is Frietenliefde de perfecte frietkraam. Wil jij de gasten op jouw evenement verrassen met heerlijke én eerlijke snacks en verse frieten? Dan is Frietenliefde dé frietkraam voor jou!

Extra klein prijsje

Speciaal voor scholen, instellingen en verenigingen heeft Frietenliefde het ‘Budget menu’ samengesteld. Een heerlijk menu met verantwoorde snacks en verse friet. Zonder poespas, mét heel klein prijsje. Met het ‘Budget arrangement’ voorziet Frietenliefde iedereen al vanaf € 3,90 per persoon van de lekkerste frieten. De lage tarieven gelden alleen voor scholen, (non-profit) instellingen en verenigingen.

Als je gebruik wilt maken van het ‘Budget arrangement’ voor scholen, (non-profit) instellingen en verenigingen, houd er dan rekening mee dat Frietenliefde dit menu uitsluitend van maandag tot en met vrijdag tot 15:00 uur volledig verzorgd. Wij rekenen € 75,00 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

1 Friet p.p.

vanaf € 3,90 p.p.
100 - 200 personen € 5,00 p.p.
200 - 400 personen € 4,50 p.p.
400 - of meer personen € 3,90 p.p.

1 Friet + 1 snack p.p.

vanaf € 4,90 p.p.
100 - 200 personen € 6,50 p.p.
200 - 400 personen € 5,50 p.p.
400 - of meer personen € 4,90 p.p.

Halal genieten van friet en snacks 

Wil je halal genieten van verse friet en snacks ook dat is mogelijke bij Frietenliefde. Halal is een Arabische term die letterlijk vertaald ‘toegestaan’ betekent. Het geeft eigenlijk aan dat voedsel aan bepaalde voorwaarden hoort te voldoen om te mogen nuttigen. Zo horen de dieren met respect behandeld te zijn in hun leven, wordt het vlees op een specifieke manier geslacht en er worden geen kunstmatige geur en/of smaakstoffen toegevoegd. Helemaal niet gek dus en heel goed mogelijk om van verse friet en snacks te genieten!

Save the date!

Kun je nog niet kiezen? Of is de locatie van jouw feest nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum voor jouw feest of evenement vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen en uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw feest of evenement!

Reserveer Frietenliefde

Frietenliefde komt graag naar jullie toe, op iedere locatie en door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietliefde komt met friet op elke locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van verse producten
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen
Prijzen zijn exclusief btw

Reserveer online, Bel Frietenliefde of App Frietenliefde, we helpen je graag ♥️

Onze Frieten

Minimale reservering: € 500,- of 40 personen. Voorrijkosten € 75,-. Voor kinderen jonger dan 10 jaar geldt € 6,50 per kind.

Frietenliefde komt graag op elke locatie, elk event, 24 uur p/dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

Reserveer