Shout out To The Bouwers!

Arrangementen Reserveren

Shout out to the bouwers!

De bouwsector blijft actief, zelfs in een tijd als deze. Ondanks alles wat er gaande is in Nederland en ver daarbuiten, gaan onze helden de bouwvakkers door. Waar andere mensen thuis (moeten) blijven, blijven zij bouwen aan onze toekomst. Dat maakt ons, en met ons vele anderen, ontzettend trots. Daarom geeft Frietenliefde een shout out to the bouwers!

Vind jij ook dat de vakmensen van jouw organisatie een extraatje verdienen? Of wil jij je medewerkers laten zien hoe zeer je waardeert dat ze zich, ook in deze tijd, blijven inzetten voor de projecten? Neem contact op met Frietenliefde om de vakmensen binnen jouw bedrijf te voorzien van heerlijke, welverdiende verse frieten, lekkerste broodje bal en heerlijke snacks op locatie!

Save the date!

Willen jullie samen met Frietenliefde vieren dat de eerste steen aan een nieuw project gelegd wordt of dat de bouw het hoogste punt bereikt, maar weet je nog niet hoe veel personen erbij aanwezig zullen zijn? Of kun je gewoon nog niet kiezen tussen onze Basic, Classic en Deluxe menu’s? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum voor jouw feest of evenement vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig regelen of de voortgang van de bouw even afwachten én ben je er zeker van dat Frietenliefde jou en jouw gasten op jullie speciale dag voorziet van ambachtelijke verse friet en heerlijke snacks!

Reserveer Frietenliefde

Frietenliefde rijdt vanaf € 500,00 of minimaal 40 personen graag naar jullie toe, op iedere locatie en door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietliefde komt met friet op elke locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van verse producten
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen

Reserveer online, Bel Frietenliefde of App Frietenliefde, we helpen je graag ♥️

Onze Frieten

Minimale reservering: € 500,- of 40 personen. Voorrijkosten € 75,-. Voor kinderen jonger dan 10 jaar geldt € 6,50 per kind.

Frietenliefde komt graag op elke locatie, elk event, 24 uur p/dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

Reserveer