Friet arrangementen op de bouw

Niet Op de bouw? Klik hier

frietenliefde-op-de-bouw

Lekker snacken

één puntzak friet en snack

lekker-snacken

Luxe snacken

onbeperkt friet en snacks

luxe-snacken

All-in snacken

onbeperkt friet en snacks

all-in-snacken-2

Frietenliefde komt op iedere locatie in Nederland, elk event, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Minimale reservering: € 575 of 40 personen. Kinderen jonger dan 10 jaar: € 6,50 per kind. Wij rekenen € 75 voorrijkosten. 

Neem voor afwijkende wensen zoals grotere groepen of een alleen friet arrangement contact op met Bas van Frietenliefde, hij helpt je graag♥️

Frietenliefde op de bouw

Huur een Frietenliefde frietkraam voor op de bouw 

De harde werkers in de bouwsector verdienen het om te kunnen genieten van de lekkerste vers gebakken friet! Vind jij ook dat de vakmensen van jouw organisatie een extraatje verdienen? Of wil je je medewerkers laten zien hoe zeer je waardeert dat ze zich altijd blijven inzetten? Huur de Frietenliefde frietkraam en laat de harde werkers genieten van een welverdiend overheerlijke portie verse friet én snacks bij jou op locatie. Zo zet je de harde werkers van de bouw eens in het zonnetje! 

Onze verse friet

Frietenliefde staat voor kwaliteit en versheid! Wij geven ieder event net dat beetje extra. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende arrangementen; van Lekker snacken tot All-in snacken. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met allergie- en/of dieetwensen. Frietenliefde werkt uitsluitend met de meest verse aardappelen, rechtstreeks van het land. Vers gesneden en voorgebakken zodat onze friet lekker knapperig, goudbruin en warm voor jouw gasten klaarstaan. Geserveerd met diverse snacks en de beste sauzen vanuit onze frietkraam. Daar krijg je toch trek van?

Bij Frietenliefde begrijpen we dat het organiseren veel tijd en energie kost. Daarom nemen wij graag de zorg rondom de catering voor jou uit handen. Onze ervaren frietbakkers zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van heerlijke verse friet en jij kan genieten van een succesvolle dag.

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze arrangementen voor op jouw feest? Of is de locatie van jouw evenement nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum voor jouw feest al vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw feest!

Reserveer jouw Frietenliefde frietkraam

De Frietenliefde frietkraam op jouw locatie? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 575 graag naar jouw locatie, door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen hierboven en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

  • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken of All-in snacken
  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
  • Jij bent gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks door Frietenliefde, genieten maar!