Onze verse producten

Hoe werkt frietenliefde - frietkraam huren

Onze verse producten

Vers en rechtstreeks van het land

Met Frietenliefde ben je gegarandeerd van de meest verse friet! We werken uitsluitend met de meest verse aardappelen. Deze komen zelfs rechtstreeks van het land! De aardappels groeien in stevige klei, waar ze voldoende voedingsstoffen hebben om uit te groeien tot stevige aardappels. We gebruiken alleen de grote aardappels ook wel ‘bonken’ genoemd om de lekkerste friet van te maken. De aardappelen worden bewaard in optimale condities waardoor ze het gehele seizoen van uitstekende kwaliteit zijn. Goed voor de aardappels, maar ook voor jou! De aardappelen worden elke dag vers gesneden tot friet en voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Zo wordt onze verse friet heerlijk warm, vers en goudbruin geserveerd aan jouw gasten!

Duurzaam en (h)eerlijk

Eerlijke en duurzame producten is belangrijk voor Frietenliefde. Niet alleen de friet en snacks maar ook de andere producten zijn een bewuste keuze. Zo zijn alle frietzakken, bakjes, extra lange vorkjes en servetten waarmee Frietenliefde werkt, gemaakt van gerecycled materiaal. Ons assortiment is met zorg en aandacht samengesteld zodat we enkel het beste kunnen garanderen voor onze gasten.

We love vega(n)

Wil je halal genieten van verse friet en snacks? Ook dat is mogelijk bij Frietenliefde. Halal is een Arabische term die letterlijk vertaald ‘toegestaan’ betekent. Het geeft eigenlijk aan dat voedsel aan bepaalde voorwaarden hoort te voldoen om te mogen nuttigen. Zo horen de dieren met respect behandeld te zijn in hun leven, wordt het vlees op een specifieke manier geslacht en worden geen kunstmatige geur en/of smaakstoffen toegevoegd. Helemaal niet gek dus en heel goed mogelijk om van verse friet en halal snacks te genieten.

Frietkraam huren - Frietenliefde

Halal genieten

Wil je halal genieten van verse friet en snacks? Ook dat is mogelijke bij Frietenliefde. Halal is een Arabische term die letterlijk vertaald ‘toegestaan’ betekent. Het geeft eigenlijk aan dat voedsel aan bepaalde voorwaarden hoort te voldoen om te mogen nuttigen. Zo horen de dieren met respect behandeld te zijn in hun leven, wordt het vlees op een specifieke manier geslacht en worden geen kunstmatige geur en/of smaakstoffen toegevoegd. Helemaal niet gek dus en heel goed mogelijk om van verse friet en halal snacks te genieten.

Reserveer een Frietenliefde frietkraam

Frietenliefde rijdt vanaf 40 personen of minimaal € 575 graag naar jullie toe, op iedere locatie door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van de lekkerste verse friet en snacks, dat wordt genieten!
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen

Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

FL-2_030

Grote Groep? Kom Maar Op!

Met onze zes foodtrucks kunnen wij tot 3.000 frietjes per uur uitserveren. Grote groep of evenement? Frietenliefde staat voor je klaar!