Friet arrangementen voor instellingen

Niet Voor instellingen? Klik hier

Frietenliefde_5-23_008

Frietenliefde voor instellingen

Huur een Frietenliefde frietkraam voor instellingen en verenigingen

Speciaal voor (non-profit) instellingen heeft Frietenliefde budget arrangementen samengesteld. Een heerlijk menu met verantwoorde snacks en verse friet. Zonder poespas, mét heel klein prijsje. Met onze budget arrangementen voorziet Frietenliefde al vanaf € 2,75 per persoon van de lekkerste friet. De lage tarieven gelden alleen voor (non-profit) instellingen.

Als je gebruik wilt maken van onze budget arrangementen voor (non-profit) instellingen, houd er dan rekening mee dat Frietenliefde dit menu uitsluitend van maandag tot en met vrijdag tot 15:00 uur volledig verzorgd. Wij rekenen € 75 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

Speciaal voor instellingen heeft Frietenliefde budget arrangementen samengesteld. Een heerlijk menu met verantwoorde snacks en verse friet. Zonder poespas, mét heel klein prijsje. Met onze budget arrangementen voorziet Frietenliefde al vanaf € 2,75 per persoon van de lekkerste friet. De lage tarieven gelden alleen voor scholen en instellingen.

Als je gebruik wilt maken van onze budget arrangementen voor instellingen, houd er dan rekening mee dat Frietenliefde dit menu uitsluitend van maandag tot en met vrijdag tot 15:00 uur volledig verzorgd. Wij rekenen € 75 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

Menu kleine trek vanaf € 2,75 p.p.
Menu grote trek vanaf € 4,00 p.p.
Menu lekkere trek vanaf € 6,00 p.p.
Een puntzak friet
Puntzak friet met snack
Puntzak friet met snack en drankje
1 kinderfriet p.p. 1 kinderfriet + 1 snack p.p. 1 kinderfriet + 1 snack + 1 drankje p.p.
100 - 200 personen € 4,25 p.p. 100 - 200 personen € 5,50 p.p. 100 - 200 personen € 7,50 p.p.
200 - 400 personen € 3,50 p.p. 200 - 400 personen € 4,75 p.p. 200 - 400 personen € 6,75 p.p.
400 - of meer personen € 2,75 p.p. 400 - of meer personen € 4,00 p.p. 400 - of meer personen € 6,00 p.p.

*Tarieven zijn exclusief BTW.

Duurzaam en (h)eerlijk

Eerlijke en duurzame producten is belangrijk voor Frietenliefde. Niet alleen voor de friet en snacks maar ook de andere producten zijn een bewuste keuze. Zo zijn alle frietzakken, bakjes, extra lange vorkjes en servetten waarmee Frietenliefde werkt, gemaakt van gerecycled materiaal. Ons assortiment is met zorg en aandacht samengesteld zodat we enkel het beste kunnen garanderen voor onze gasten.

Halal genieten

Wil je halal genieten van verse friet en snacks? Ook dat is mogelijk bij Frietenliefde. Halal is een Arabische term die letterlijk vertaald ‘toegestaan’ betekent. Het geeft eigenlijk aan dat voedsel aan bepaalde voorwaarden hoort te voldoen om te mogen nuttigen. Zo horen de dieren met respect behandeld te zijn in hun leven, wordt het vlees op een specifieke manier geslacht en worden geen kunstmatige geur en/of smaakstoffen toegevoegd. Helemaal niet gek dus en heel goed mogelijk om van verse friet en halal snacks te genieten.

Reserveer een Frietenliefde frietkraam voor jouw instelling

Frietenliefde rijdt vanaf € 575 of minimaal 40 personen graag naar jullie toe, op iedere locatie door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland;
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen;
  • Wees verzekerd van de lekkerste verse friet en snacks op jouw instelling, dat wordt genieten!

Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️