Huur onze Frietkraam

Arrangementen Reserveren

Huur de Frietenliefde frietkraam

Ben jij op zoek naar een frietkraam voor jouw bedrijfsfeest, shout out party of ander evenement en wil je juist nu iedereen lekker laten genieten van de verse, verantwoorde frieten en snacks? Dan ben je bij Frietenliefde aan het goede adres. Dat goed eten belangrijk is, weten wij als geen ander. En dat goed eten ook héél lekker en vers kan zijn, dat bewijst Frietenliefde!

Organiseer jij een evenement, alternatieve kerstborrel, een kerstfeest of borrel? Frietenliefde maakt jouw evenement compleet. Frietenliefde is dé frietkraam die het hele team op elke gewenste locatie in Nederland voorziet van verse friet en snacks van de beste kwaliteit.

Onze verse frieten

Bij Frietenliefde kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Van basic menu tot deluxe menu en zelfs een lunchmenu. Hierdoor biedt Frietenliefde voor ieder bedrijfsfeest of evenement het perfecte arrangement. Of je nu op zoek bent naar een frietkraam met verse frietjes voor een feest bij je bedrijf of juist een frietkraam zoekt die op locatie een eindeloze hoeveelheid friet, diverse snacks, vele sauzen en vega(n) producten serveert, bij Frietenliefde zit je goed met

  • Verse, verantwoorde friet en snacks
  • Unieke Frietenliefde frietkraam

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze Basic, Classic en Deluxe menu’s voor op jouw evenement? Of is de locatie van jouw feest nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum voor jouw feest of evenement vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen en uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw feest of evenement!

Reserveer Frietenliefde

Frietenliefde rijdt vanaf € 500,00 of minimaal 40 personen graag naar jullie toe, op iedere locatie en door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietliefde komt met friet op elke locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van verse producten
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen

Reserveer online, Bel Frietenliefde of App Frietenliefde, we helpen je graag ♥️

Onze Frieten

Minimale reservering: € 500,- of 40 personen. Voorrijkosten € 75,-. Voor kinderen jonger dan 10 jaar geldt € 6,50 per kind.

Frietenliefde komt graag op elke locatie, elk event, 24 uur p/dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

Reserveer