Voor jouw feest thuis

Arrangementen Reserveren

De Frietenliefde Frietkraam voor elk feest bij jou thuis

Organiseer jij een feest op locatie of heb je iets te vieren en wil je dit gewoon thuis doen? Met de frietwagen van Frietenliefde laat je jouw gasten gegarandeerd genieten van verse, verantwoorde frieten en snacks. De Frietenliefde frietkraam staat voor je klaar!

De frietwagen van Frietenliefde werkt met meerdere arrangementen, van basic tot een deluxe menu en zelfs een lunchmenu. Hierdoor biedt Frietenliefde voor ieder feest of evenement een geschikt arrangement. Ben je op zoek bent naar een frietwagen met (h)eerlijke, verse frietjes voor een feestje aan huis? Of zoek je juist een frietwagen die op locatie een eindeloze hoeveelheid verse friet, diverse verantwoorde snacks en vele sauzen serveert? Bij Frietenliefde kan het allemaal!

Frietenliefde frietwagen op locatie

Wist je dat je de frietwagen van Frietenliefde op elke locatie in Nederland kan huren? Frietenliefde rijdt met liefde naar de verste uithoeken van ons land om jou en jouw gasten te voorzien van heerlijke verse frieten en snacks, zodat iedereen kan proeven dat goed eten ook héél lekker kan zijn!

  • Verse, verantwoorde friet en snacks
  • Unieke Frietenliefde frietkraam

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze Basic, Classic en Deluxe menu’s voor op jouw evenement? Of is de locatie van jouw feest nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum voor jouw feest of evenement vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen en uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw feest of evenement!

Reserveer Frietenliefde

Frietenliefde rijdt vanaf € 500,00 of minimaal 40 personen graag naar jullie toe, op iedere locatie en door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietliefde komt met friet op elke locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van verse producten
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen

Reserveer online, Bel Frietenliefde of App Frietenliefde, we helpen je graag ♥️

Onze Frieten

Minimale reservering: € 500,- of 40 personen. Voorrijkosten € 75,-. Voor kinderen jonger dan 10 jaar geldt € 6,50 per kind.

Frietenliefde komt graag op elke locatie, elk event, 24 uur p/dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

Reserveer