Frietwagen huren op locatie

Frietenliefde_5-23_021

Frietwagen huren op locatie

Op zoek naar een frietwagen huren op locatie, dan ben je bij Frietenliefde aan het juiste adres! Onze frietwagen rijdt naar elke gewenste locatie in Nederland én verzorgt de lekkerste vers gebakken friet en snacks. Frietenliefde staat klaar voor ieder evenement! Of het nou gaat om een verjaardag, buurtfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, conferentie of festival, Frietenliefde verspreidt haar liefde op jouw evenement op locatie.

Onze verse en (h)eerlijke frieten

Frietenliefde staat voor kwaliteit, versheid en duurzaamheid. Onze Frietenliefde frietwagen zorgt voor de beste friet voor jouw gasten, altijd krokant en vol van smaak! Kies uit verschillende arrangementen; van Lekker snacken tot All-in snacken. Samen kijken we naar welk arrangement de beste match is voor jouw feest. Frietenliefde werkt zo veel mogelijk met duurzame en eerlijke producten. Zo zijn alle puntzakken, bakjes, extra lange vorkjes en servetten waarmee wij werken, gemaakt van gerecycled materiaal. De friet wordt vers gesneden uit de beste aardappelen rechtstreeks van het land en dat proef je!

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze arrangementen voor jouw evenement? Of is de locatie van jouw feest nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum voor jouw feest al vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw feest op locatie!

frietkraam luren op locatie - frietenliefde

Reserveer jouw Frietenliefde frietwagen op locatie

De Frietenliefde frietwagen op jouw feest? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 575 graag naar jouw feest, op iedere locatie en door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

  • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken en All-in snacken
  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietwagen op elke gewenste locatie in Nederland
  • Jouw feest is gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks door Frietenliefde, genieten maar!
11-05-2023