Geschiedenis

Frietenliefde_5-23_011

Geschiedenis

Passie voor friet en gezelligheid

In 2017 werd Frietenliefde opgericht door Bas vanuit een passie voor lekker eten en gezelligheid. De eerste stap was het aanschaffen en zelf opknappen van een frietkraam. Daarna hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de allerbeste friet-aardappelen, de lekkerste snacks en heerlijke sauzen om te serveren. Uiteraard werd er volop voorgeproefd om de beste smaakcombinaties te vinden.

frietkraam met een unieke beleving

Frietenliefde zou niet zomaar een frietkraam worden, het moest een mobiele frietkraam zijn met een unieke beleving. De focus ligt op kwaliteit, service en sfeer. Bij Frietenliefde staat de gast altijd centraal. Daarom wordt er gezorgd voor een gezellige en sfeervolle setting, waarin de gasten zich welkom en thuis voelen. Frietenliefde wil niet alleen heerlijke verse friet serveren, maar ook zorgen voor een onvergetelijke en liefdevolle ervaring.

frietenliefde - frietkraam huren

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

Bij Frietenliefde vinden we niet alleen kwaliteit en service belangrijk, maar ook duurzaamheid. Zo zijn alle frietzakken, bakjes, vorkjes en servetten waarmee Frietenliefde werkt, gemaakt van gerecycled materiaal. Frietenliefde gaat daarom op een verantwoorde manier om met het milieu en zo wordt er een steentje bijgedragen aan een duurzame toekomst.

Huur de Frietenliefde frietkraam en proef onze liefde voor friet

Ben je benieuwd naar de heerlijke friet van Frietenliefde en wil je de unieke beleving zelf ervaren?

Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

FL-2_030

Grote Groep? Kom Maar Op!

Met onze zes foodtrucks kunnen wij tot 3.000 frietjes per uur uitserveren. Grote groep of evenement? Frietenliefde staat voor je klaar!