Hoe werkt Frietenliefde?

Frietkraam huren - onze verse producten

Hoe werkt Frietenliefde?

Een Frietenliefde patatwagen bij jou op locatie? We leggen je uit hoe het werkt en wat ervoor nodig is. Frietenliefde is maximaal 20 minuten van tevoren aanwezig op locatie. Om de lekkerste friet te bakken hebben wij een stroompunt van 220 Volt nodig. Is dit niet aanwezig op locatie? Geen probleem! Frietenliefde kan tegen een meerprijs een aggregaat meenemen. Zo kan je op iedere locatie genieten van heerlijke warme goudbruine friet van Frietenliefde. Verder is het gewenst dat er een vlakke ondergrond is, waar onze bus op kan staan. Onze bussen zijn inclusief afzuiging 310 cm hoog. Wanneer de locatie binnen is, moet er rekening gehouden worden met deze hoogte voor de staplaats en het naar binnen rijden van de bus.

  • Stroompunt van 220V
  • Vlakke ondergrond gewenst
  • Frietenliefde bus is 310cm hoog
  • Tot 3 dagen van tevoren aantal personen wijzigen
  • Gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten op locatie

Hoe werkt frietenliefde - frietkraam huren

Last-minute wijzigingen

We snappen dat er bij een evenement last-minute wijzigingen kunnen zijn in het aantal personen. Daarom is Frietenliefde flexibel in het wijzigen hiervan. Tot 3 dagen van tevoren mag het aantal personen gewijzigd worden. We denken graag met je mee en passen ons aan op de grootte van jouw gezelschap.

Tijd op locatie

Gemiddeld staat Frietenliefde tussen de 75 en 90 minuten op locatie om tussen de 50 en 75 personen te voorzien van onze heerlijke friet. Mocht je meer of minder tijd willen, dan kan hier in overleg van afgeweken worden.

Meer weten? Bekijk de FAQ en krijg antwoord op de meestgestelde vragen.

Reserveer jouw Frietenliefde patatwagen

De Frietenliefde patatwagen op jouw locatie? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 575 graag naar jouw locatie, door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

16-05-2023