Friet arrangementen op jouw carnavalsfeest

Niet Op jouw carnavalsfeest? Klik hier

carnavalsfoto

Lekker snacken

één puntzak friet en snack

lekker-snacken

Luxe snacken

onbeperkt friet en snacks

luxe-snacken

All-in snacken

onbeperkt friet en snacks

all-in-snacken-2

Frietenliefde komt op iedere locatie in Nederland, elk event, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Minimale reservering: € 575 of 40 personen. Kinderen jonger dan 10 jaar: € 6,50 per kind. Wij rekenen € 75 voorrijkosten. 

Neem voor afwijkende wensen zoals grotere groepen of een alleen friet arrangement contact op met Bas van Frietenliefde, hij helpt je graag♥️

Frietenliefde op jouw carnavalsfeest

Huur een Frietenliefde frietkraam: de perfecte snack voor het mooiste feest van het jaar!

Carnaval staat voor de deur en het is hét moment om feest te vieren, te genieten van kleurrijke optochten en samen te zijn met vrienden en familie. Zet daarom alvast in je agenda: carnaval 2024 start op donderdag 8 februari 2024 en eindigt op dinsdag 13 februari 2024. Het belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden!

Niets brengt mensen samen zoals carnaval… en een heerlijke portie friet!

Bij het mooiste feest van het jaar hoort natuurlijk de perfecte snack! En wat is er nou feestelijker dan heerlijke, knapperige friet? Frietenliefde staat klaar om jouw carnavalsfeest naar een hoger niveau te tillen met onze frietkraam op locatie. Of je nu in Lampegat (Eindhoven), Oeteldonk (Den Bosch), Kielegat (Breda) of Kruikenstad (Tilburg) bent, wij brengen de lekkerste friet en snacks rechtstreeks naar jouw feestlocatie. Wij verzorgen voor jullie niet alleen een goede bodem, maar ook een dosis gezelligheid!

Maak je carnavalsfeest extra bijzonder met:

  • Verse, goudbruin gebakken friet
  • Een uitgebreid assortiment aan heerlijke snacks, sauzen en toppings, zodat je gasten hun favoriete combinatie kunnen samenstellen
  • Naast onze heerlijke frietjes kunnen we ook smakelijke bittergarnituur serveren die de perfecte bodem bieden voor of tijdens jullie carnavalsfeest

Gemakkelijk en zorgeloos

Het huren van onze frietkraam op locatie voor je carnavalsfeest is eenvoudig en zorgeloos. Wij verzorgen alles, van de voorbereiding tot het serveren van de heerlijke friet, uit te breiden met snacks en drankjes zodat jij en je gasten kunnen genieten van het grote feest!

Bij Frietenliefde begrijpen we dat ieder evenement uniek is. Daarom bieden we verschillende arrangementen aan om aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften. Onze Frietenliefde frietkraam zorgt voor de beste friet voor jouw gasten, altijd vers, krokant en vol van smaak! Daar krijg je toch trek van? Maak van jullie carnaval een smakelijk succes en vier het mooiste feest van het jaar met Frietenliefde, bekijk onze arrangementen!

Kies voor één van onze arrangementen: 

Iedereen kan van Frietenliefde genieten, we verzorgen namelijk ook veganistische, vegetarische en halal snacks en sauzen. Heb je speciale (dieet)wensen of allergieën? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze arrangementen voor op jullie feest? Of is de locatie nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum alvast vast te leggen voor carnaval, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw carnavalsfeest!

Reserveer jouw Frietenliefde frietkraam

De Frietenliefde frietkraam op jouw carnaval? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 575 graag naar jouw locatie, door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

  • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken of All-in snacken
  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
  • Jij bent gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks door Frietenliefde, genieten maar!