Friet arrangementen in de infra

Niet in de infra? Klik hier

infrastuctuur frietkraam op locatie

Lekker snacken

één puntzak friet en snack

lekker-snacken

Luxe snacken

onbeperkt friet en snacks

luxe-snacken

All-in snacken

onbeperkt friet en snacks

all-in-snacken-2

Frietenliefde komt op iedere locatie in Nederland, elk event, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Minimale reservering: € 575 of 40 personen. Kinderen jonger dan 10 jaar: € 6,50 per kind. Wij rekenen € 75 voorrijkosten. 

Neem voor afwijkende wensen zoals grotere groepen of een alleen friet arrangement contact op met Bas van Frietenliefde, hij helpt je graag♥️

Frietenliefde bij jouw infraproject

Huur de frietkraam van Frietenliefde op écht elke gewenste locatie

In de wereld van infrastructuur, waar elk detail cruciaal is, is het belangrijk om af en toe de tijd te nemen om te ontspannen en te genieten. Frietenliefde brengt een uniek concept naar jouw infrastructuurbedrijf - een mobiele frietkraam die rechtstreeks op elke gewenste locatie komt!

Hard work pays off

Ambachtelijk gebakken friet, knapperig van buiten en zacht vanbinnen, geserveerd met een selectie van overheerlijke sauzen, snacks en drankjes. Onze ervaren bakkers zorgen voor een culinaire ervaring die de banden binnen jouw infrastructuurteam zal versterken.

 • Verse, goudbruin gebakken friet
 • Een uitgebreid assortiment aan heerlijke snacks, sauzen en toppings, zodat je gasten hun favoriete combinatie kunnen samenstellen
 • Naast onze heerlijke friet serveren we ook smakelijke bittergarnituur serveren die harde werkers verdienen

Gemakkelijk en zorgeloos

Het boeken van onze frietkraam voor jouw gewenste locatie gaat gemakkelijk en zonder zorgen. We nemen de volledige verzorging op ons: van de voorbereiding tot het opdienen van overheerlijke friet, met de optie om dit aan te vullen met snacks en dranken, zodat jij en je collega's optimaal kunnen genieten van een verdiende traktatie!

We bieden een divers aanbod aan van arrangementen die perfect aansluiten bij je specifieke verlangens en vereisten. Onze Frietenliefde frietkraam levert uitsluitend de beste kwaliteit friet, altijd vers, heerlijk knapperig en rijk van smaak! Zet de harde werkers van de infra eens in het zonnetje, bekijk onze arrangementen.

Kies voor één van onze arrangementen: 

 • Lekker Snacken: één puntzak friet en snack p.p.
 • Luxe Snacken: onbeperkt friet en onbeperkt keuze uit snacks: (kroket, frikandel, kipcorn, bamischijf, nasischijf en kaassoufflé)
 • All-in Snacken: onbeperkt friet en onbeperkt keuze uit snacks: (kroket, frikadel, kipcorn, bamischijf, nasischijf, kaassoufflé en hamburger)

Extra mogelijkheden

Naast je gekozen arrangement kun je extra mogelijkheden toevoegen aan alle pakketten, zoals:

 • Een blikje frisdrank, water, Radler of bier
 • Bal gehakt, bittergarnituur of broodje Unox
 • Pindasaus
 • Of huur extra statafels of een aggregaat voor de stroomvoorziening

Iedereen kan van Frietenliefde genieten, we verzorgen namelijk ook veganistische, vegetarische en halal snacks en sauzen. Heb je speciale (dieet)wensen of allergieën? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze arrangementen of is de locatie nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum alvast vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw gewenste locatie!

Reserveer jouw Frietenliefde frietkraam

De Frietenliefde frietkraam op jouw gewenste locatie? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 575 graag naar jouw locatie, door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

 • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken of All-in snacken
 • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
 • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
 • Jij bent gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks door Frietenliefde, genieten maar!