Friet arrangementen op jouw kerstfeest

Niet Op jouw kerstfeest? Klik hier

pexels-nicole-michalou-6061882

Lekker snacken

één puntzak friet en snack

lekker-snacken

Luxe snacken

onbeperkt friet en snacks

luxe-snacken

All-in snacken

onbeperkt friet en snacks

all-in-snacken-2

Frietenliefde komt op iedere locatie in Nederland, elk event, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Minimale reservering: € 500 of 40 personen. Kinderen jonger dan 10 jaar: € 6,50 per kind. Wij rekenen € 75 voorrijkosten. 

Neem voor afwijkende wensen zoals grotere groepen of een alleen friet arrangement contact op met Bas van Frietenliefde, hij helpt je graag♥️

Frietenliefde op jouw kerstfeest

Huur een Frietenliefde frietkraam op jouw kerstfeest

Tijdens de kerstperiode draait alles om gezelligheid en genieten van heerlijk eten. Voeg een feestelijke twist toe aan je kerstfeest door onze frietkraam van Frietenliefde op locatie te huren. Een heerlijke toevoeging aan het traditionele kerstdiner.

  • Professionele frietbakkers bereiden ter plaatse verse, goudbruin gebakken friet
  • Onbezorgde kerstsfeer
  • Veel keuze uit aan heerlijke snacks, sauzen en toppings
  • Elk arrangement is uit te breiden met vele luxe extra’s zoals heerlijke drankjes

Zo wordt het een kerstborrel of kerstdiner om nooit te vergeten!

Huur de frietkraam op jouw kerstfeest voor een extra klein prijsje

Tijdens het kerstdiner op school kunnen kinderen én docenten genieten van een feestelijke traktatie met de frietkraam van Frietenliefde op locatie. Verse friet en smakelijke snacks zorgen voor een onvergetelijke kerstsfeer waar iedereen van kan genieten.

Frietenliefde heeft speciaal voor scholen voordelige arrangementen samengesteld met een heerlijk menu vol verantwoorde snacks en verse friet. Geen overbodige poespas, maar wél voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met onze budgetarrangementen kun je jouw school al vanaf € 3,90 per persoon trakteren op de lekkerste friet. Let op, deze voordelige tarieven zijn exclusief beschikbaar voor scholen.

Houd er rekening mee dat onze budgetarrangementen voor scholen uitsluitend beschikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag, tot 15:00 uur. Voor deze uitstekende service brengen wij slechts € 75 aan voorrijkosten in rekening. We zijn graag bereid om naar elke locatie in heel Nederland te komen om jouw school van dienst te zijn!

Kerstfeest op het werk of thuis

Dit jaar kun je jouw kerstborrel of kerstdiner ook op het kantoor of thuis naar een hoger niveau tillen door een frietkraam van Frietenliefde te huren. Onze verse friet en professionele service zullen je collega’s, vrienden of familie betoveren en zorgen voor een onvergetelijke kerstfeest. Maak van jouw kerstfeest een smakelijk succes en vier de magie van Kerst met Frietenliefde, bekijk onze arrangementen!

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze arrangementen voor op jullie feest? Of is de locatie nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum alvast vast te leggen voor de kerstborrel of kerstdiner, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw kerstborrel- of diner!

Reserveer jouw Frietenliefde frietkraam

De Frietenliefde frietkraam op jouw kerstfeest? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 500 graag naar jouw locatie, door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

  • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken of All-in snacken
  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
  • Jij bent gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks door Frietenliefde, genieten maar!