Friet arrangementen op jouw nieuwjaarsborrel

Niet Op jouw nieuwjaarsborrel? Klik hier

pexels-peter-spencer-1317365

Lekker snacken

één puntzak friet en snack

lekker-snacken

Luxe snacken

onbeperkt friet en snacks

luxe-snacken

All-in snacken

onbeperkt friet en snacks

all-in-snacken-2

Frietenliefde komt op iedere locatie in Nederland, elk event, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Minimale reservering: € 575 of 40 personen. Kinderen jonger dan 10 jaar: € 6,50 per kind. Wij rekenen € 75 voorrijkosten. 

Neem voor afwijkende wensen zoals grotere groepen of een alleen friet arrangement contact op met Bas van Frietenliefde, hij helpt je graag♥️

Frietenliefde op jouw nieuwjaarsborrel

Huur een Frietenliefde frietkraam: een smakelijk begin van het nieuwe jaar

De jaarwisseling is een tijd van vreugde, reflectie en vooruitzichten. Frietenliefde biedt de perfecte toevoeging aan je Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie - een frietkraam van Frietenliefde op locatie.

Nieuwjaarsborrel met een knapperige twist

De Nieuwjaarsborrel is het ideale moment om samen te komen, te proosten op het nieuwe jaar en te genieten van de gezellige sfeer. Maak je Nieuwjaarsreceptie extra bijzonder met:

  • Verse, goudbruin gebakken friet
  • Een uitgebreid assortiment aan heerlijke snacks, sauzen en toppings, zodat je gasten hun favoriete combinatie kunnen samenstellen
  • Naast onze heerlijke frietjes kunnen we ook smakelijke bittergarnituur serveren die perfect passen bij de sfeer van Oud en Nieuw

Gemakkelijk en zorgeloos

Het huren van onze frietkraam op locatie voor je Nieuwjaarsborrel is eenvoudig en zorgeloos. Wij verzorgen alles, van de voorbereiding tot het serveren van de heerlijke friet, uit te breiden met snacks en drankjes zodat jij en je gasten kunnen genieten van een ontspannen en smakelijke Nieuwjaarsreceptie.

frietkraam huren voor jouw nieuwjaarsborrel? Bij Frietenliefde begrijpen we dat ieder evenement uniek is. Daarom bieden we verschillende arrangementen aan om aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften. Onze Frietenliefde frietkraam zorgt voor de beste friet voor jouw gasten, altijd vers, krokant en vol van smaak! Daar krijg je toch trek van? Maak van jouw nieuwjaarsborrel een smakelijk succes en vier het nieuwe jaar met Frietenliefde, bekijk onze arrangementen!

Kies voor één van onze arrangementen: 

Iedereen kan van Frietenliefde genieten, we verzorgen namelijk ook veganistische, vegetarische en halal snacks en sauzen. Heb je speciale (dieet)wensen of allergieën? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze arrangementen voor op jullie feest? Of is de locatie nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum alvast vast te leggen voor de nieuwjaarsborrel, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw nieuwjaarsborrel!

Reserveer jouw Frietenliefde frietkraam

De Frietenliefde frietkraam op jouw nieuwjaarsborrel? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 575 graag naar jouw locatie, door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

  • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken of All-in snacken
  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
  • Jij bent gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks door Frietenliefde, genieten maar!