Friet arrangementen op jouw sinterklaasfeest

Niet Op jouw sinterklaasfeest? Klik hier

frietenliefde-op-jouw-sinterklaas-feest

Lekker snacken

één puntzak friet en snack

lekker-snacken

Luxe snacken

onbeperkt friet en snacks

luxe-snacken

All-in snacken

onbeperkt friet en snacks

all-in-snacken-2

Frietenliefde komt op iedere locatie in Nederland, elk event, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Minimale reservering: € 575 of 40 personen. Kinderen jonger dan 10 jaar: € 6,50 per kind. Wij rekenen € 75 voorrijkosten. 

Neem voor afwijkende wensen zoals grotere groepen of een alleen friet arrangement contact op met Bas van Frietenliefde, hij helpt je graag♥️

Frietenliefde op jouw sinterklaasfeest

Huur een Frietenliefde frietkraam op jouw sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest is een magische tijd van het jaar. Voor zowel jong als oud is het de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden, familie, collega's en klasgenoten. Maak dit jaar het Sinterklaasfeest of Pakjesavond op het werk, school of thuis extra bijzonder met de frietkraam van Frietenliefde op locatie. Na of voor het uitpakken van cadeautjes of surprises kunnen jullie lekker smullen van:

  • De lekkerste vers gebakken friet
  • Heerlijke sauzen en toppings
  • Diverse drankjes
  • Snacks en bittergarnituur

Zo wordt het feest van Sinterklaas een feest om nooit te vergeten!

Huur de frietkraam voor een extra klein prijsje

Voor kinderen is het Sinterklaasfeest een hoogtepunt van het jaar en op school is de viering extra speciaal. Huur de frietkraam van Frietenliefde om de kinderen te verrassen met heerlijke frietjes tijdens hun Sinterklaasviering. De geur van knapperige friet zal de gangen vullen en de kinderen in de feeststemming brengen terwijl ze wachten op Sinterklaas en zijn Pieten.

Voor scholen heeft Frietenliefde speciale budgetarrangementen samengesteld. Deze arrangementen bieden een smakelijk menu met verantwoorde snacks en verse friet en dit alles tegen zeer betaalbare prijzen. Onze budgetarrangementen voorzien scholen al vanaf slechts € 3,90 per persoon van de heerlijkste friet. Houd er rekening mee dat deze voordelige tarieven uitsluitend gelden voor scholen. Klik hier voor onze school arrangementen!

Sinterklaasfeest op het werk of thuis

Dit jaar kun je jouw Sinterklaasfeest of pakjesavond ook op het kantoor of thuis naar een hoger niveau tillen door een frietkraam van Frietenliefde te huren. Onze verse friet en professionele service zullen je collega’s, vrienden of familie betoveren en zorgen voor een onvergetelijke Sinterklaasviering. Maak van jouw Sinterklaasfeest een smakelijk succes en vier de magie van Sinterklaas met Frietenliefde, bekijk onze arrangementen!

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze arrangementen voor op jouw school? Dat is bij Frietenliefde geen probleem, het mogelijk om de datum voor jouw feest al vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde!

Reserveer jouw Frietenliefde frietkraam

De Frietenliefde frietkraam op jouw sinterklaasfeest? Wij rijden vanaf minimaal 40 personen of € 575 graag naar jouw locatie, door heel Nederland. Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer of claim alvast jouw datum! ♥️

  • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken of All-in snacken
  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok of save the date!
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
  • Jij bent gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks door Frietenliefde, genieten maar!