Friet arrangementen op een uitvaart

Niet op een uitvaart? Klik hier

uitvaart-frietenliefde-foordtruck-min

Lekker snacken

één puntzak friet en snack

lekker-snacken

Luxe snacken

onbeperkt friet en snacks

luxe-snacken

All-in snacken

onbeperkt friet en snacks

all-in-snacken-2

Frietenliefde komt op iedere locatie in Nederland, elk event, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar! Minimale reservering: € 575 of 40 personen. Kinderen jonger dan 10 jaar: € 6,50 per kind. Wij rekenen € 75 voorrijkosten. 

Neem voor afwijkende wensen zoals grotere groepen of een alleen friet arrangement contact op met Bas van Frietenliefde, hij helpt je graag♥️

Frietenliefde uitvaartcatering

Huur een Frietenliefde frietkraam voor een uitvaart of begrafenis

Een persoonlijke, warme omhelzing in tijden van verdriet

In moeilijke tijden is het belangrijk om steun te vinden in de warmte van goede herinneringen en de troost van samenzijn. Frietenliefde begrijpt de behoefte aan zorgzaamheid bij het regelen van een uitvaart of begrafenis. Onze frietkraam biedt een unieke en liefdevolle benadering, waardoor we een vleugje troost en warmte toevoegen aan dit moeilijke afscheid.

Passende catering voor een uitvaart of begrafenis

Bij Frietenliefde draait alles om het delen van liefde, zelfs in de kleinste details. Onze verse friet wordt met zorg bereid, rechtstreeks van de beste aardappelen van het land. Of het nu gaat om een intieme begrafenis of een grotere uitvaartceremonie, wij bieden diverse arrangementen aan van Lekker Snacken tot All-in Snacken, om ervoor te zorgen dat de catering perfect aansluit bij de behoeften van het moment. Onze uitvaartcatering brengt een gevoel van gemeenschap, waar vrienden en familie samen kunnen komen om te rouwen. Bekijk hier al onze arrangementen.

We begrijpen de zoektocht naar passende catering in tijden van rouw en bieden met liefde een helpende hand met:

  • Verse, goudbruin gebakken friet
  • Een uitgebreid assortiment aan heerlijke snacks, sauzen en toppings, zodat je gasten hun favoriete combinatie kunnen samenstellen
  • Naast onze heerlijke friet kunnen we ook smakelijke bittergarnituur serveren

Neem contact met ons op om samen een hartverwarmend arrangement samen te stellen voor een uitvaart of begrafenis.

Save the date

Is het nog niet helemaal duidelijk wanneer de uitvaart of begrafenis precies plaatsvind maar wil je wel graag alvast alles regelen, dan staan we voor je klaar.

Bij ons is het mogelijk om de datum al vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen, uitzoeken én ben je zeker van een Frietenliefde frietkraam bij jullie afscheid.

Bekijk onze verschillende arrangementen en reserveer. ♥️

  • Kies het gewenste arrangement; Lekker snacken, Luxe snacken of All-in snacken
  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietenliefde komt met haar frietkraam op elke gewenste locatie in Nederland
  • Jij bent gegarandeerd van de lekkerste verse friet en snacks van Frietenliefde