Huur de 112Frietalarm truck

Arrangementen Reserveren

Huur de 112Frietalarm foodtruck

112Frietalarm is een partner van Frietenliefde en ook zij voorzien gasten graag van verse friet en heerlijke snacks. Doordat de foodtruck van 112Frietalarm gebouwd is in een ouderwetse ambulance wagen, kunnen we wel stellen dat 112Frietalarm een foodtruck met een hele unieke uitstraling is. De 112Frietalarm foodtruck is in heel Nederland te boeken en voorziet jouw evenement van de heerlijke verse friet en snacks.

De 112Frietalarm truck maakt elk evenement compleet!

De 112Frietalarm foodtruck is geschikt voor elk feest of evenement waar je jouw gasten wilt voorzien van heerlijke friet en snacks met een unike twist. Ben je benieuwd hoe 112Frietalarm jouw feest compleet maakt? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden om de 112Frietalarm foodtruck te huren via Frietenliefde.

112Frietalarm truck op locatie

Wist je dat je de 112Frietalarm foodtruck op elke locatie in Nederland kan huren? In heel Nederland komt de foodtruck bij jou aan huis of op elke gewenste locatie. Indien je interesse hebt in het huren van de 112Frietalarm foodtruck adviseren wij je om vroegtijdig te reserveren zodat je zeker bent van de unieke 112Frietalarm foodtruck op jouw feest of evenement.

  • Verse friet & heerlijke snacks
  • Unieke foodtruck van 112Frietalarm
  • Op locatie in héél Nederland

Save the date!

Kun je nog niet kiezen tussen onze Basic, Classic en Deluxe menu’s voor op jouw evenement? Of is de locatie van jouw feest nog niet helemaal duidelijk? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om de datum voor jouw feest of evenement vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig en tot in de puntjes regelen en uitzoeken én ben je zeker van Frietenliefde op jouw feest of evenement!

Reserveer 112Frietalarm via Frietenliefde

Frietenliefde rijdt vanaf € 500,00 of minimaal 40 personen graag naar jullie toe, op iedere locatie en door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietliefde komt met friet op elke locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van verse producten
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen

Heb je interesse in het huren van 112Frietalarm foodtruck op het evenement dat jij organiseert? Reserveer online en direct via deze website. Wil je toch nog iets meer informatie over de foodtruck van 112Frietalarm of ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contact formulier, Bel Frietenliefde of App Frietenliefde, we helpen je graag ♥️

Onze Frieten

Minimale reservering: € 500,- of 40 personen. Voorrijkosten € 75,-. Voor kinderen jonger dan 10 jaar geldt € 6,50 per kind.

Frietenliefde komt graag op elke locatie, elk event, 24 uur p/dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

Reserveer