Onze verse producten

Arrangementen Reserveren

Altijd verse frieten en snacks

Frietenliefde staat voor heerlijk en verantwoord genieten, met verse frieten en lekkerste snacks en sauzen. Maar dat niet alleen, alle producten uit ons ruime assortiment worden vers bereid. In ons ruime assortiment van frieten en snacks bieden we ook heerlijke vegetarische en veganistische snacks en sauzen. Ook niet geheel onbelangrijk om te weten, de frietkraam van Frietenliefde rijd door heel Nederland.

Vers, verser, verst!

Frietkar

Bij Frietenliefde werken we uitsluitend met de meest verse aardappelen. Onze frieten komen namelijk rechtstreeks van het land. Het zijn niet alleen de meest verse aardappelen, maar ook de beste friet-aardappelen om de frietjes te bereiden. Bij ons worden de frietjes rechtstreeks van het land gehaald en elke dag vers gesneden en voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn.

Onze aardappels groeien in stevige klei want daar hebben ze ruim voldoende voedingstoffen om uit te groeien tot de beste aardappels. Daarnaast zijn de optimale bewaarcondities van de aardappelen van groot belang. Deze bewaarcondities zorgen er voor dat de aardappelen het gehele seizoen van uitstekende kwaliteit zijn. Zó kan Frietenliefde het hele jaar de lekkerste en verste frieten garanderen. Dat is niet alleen goed voor de aardappels, maar ook voor jou!

Heerlijke, duurzame én eerlijke producten

De frieten, snacks van Frietenliefde zijn niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk en bewust. Ons assortiment is met zorg en aandacht samengesteld zodat we enkel het beste kunnen garanderen voor onze gasten. Maar niet alleen de frieten, snacks en zijn bewust en verantwoord. Alle bakjes, vorkjes en servetten waarmee Frietenliefde werkt, zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

We love vega(n)

Bij Frietenliefde staat verantwoord, bewust en eerlijk eten voorop. Wij geven dan ook zeker gehoor aan het groeiende aantal mensen in ons land dat kiest voor een vegetarische of veganistische levensstijl. Zo serveert Frietenliefde vegetarische snacks zoals kaassoufflés en hebben wij de échte Zaanse Veganaise in ons assortiment. Zaanse Veganaise heeft de vertouwde smaak van de Zaanse Mayonaise maar is volledig plantaardig, ei-, gluten- en lactose vrij en heeft een natuurlijke antioxidant. Frietenliefde is helemaal geschikt voor iedereen die kiest voor verantwoord en/of veganistisch eten ♥️

Halal genieten van friet en snacks 

Wil je halal genieten van verse friet en snacks ook dat is mogelijke bij Frietenliefde.

Halal is een Arabische term die letterlijk vertaald ‘toegestaan’ betekent. Het geeft eigenlijk aan dat eten aan bepaalde voorwaarden hoort te voldoen. Zo worden de dieren met respect behandeld tijdens hun leven, wordt het vlees op een specifieke manier geslacht en worden geen kunstmatige geur en/of smaakstoffen toegevoegd. Helemaal niet gek dus en heel goed mogelijk om van verse friet en snacks te genieten ♥️

Reserveer Frietenliefde

Frietenliefde rijdt vanaf € 500,- of 40 personen graag naar jullie toe, op iedere locatie en door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietliefde komt met friet op elke locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van verse producten
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen

Reserveer online, Bel Frietenliefde of App Frietenliefde, we helpen je graag ♥️

Onze Frieten

Minimale reservering: € 500,- of 40 personen. Voorrijkosten € 75,-. Voor kinderen jonger dan 10 jaar geldt € 6,50 per kind.

Frietenliefde komt graag op elke locatie, elk event, 24 uur p/dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

Reserveer