Shout out To The Healthcare Heroes!

Arrangementen Reserveren

Shout out To The Healthcare Heroes!

De zorghelden verdienen zeker in een tijd als deze een traktatie! Ondanks alles wat er gaande is in Nederland en ver daarbuiten, gaat de zorg bij huisartsen, zorginstellingen, ziekenhuizen en op de intensive cares door. Waar andere mensen thuis (moeten) blijven, werken zij met hart en ziel werken aan een gezonder Nederland. Dat maakt ons en met vele anderen ontzettend trots. Daarom geeft Frietenliefde een shout out to the healthcare heroes!

Vind jij ook dat deze gedreven vakmensen binnen jouw organisatie een extraatje verdienen? Of wil jij je medewerkers laten zien hoe zeer je waardeert dat ze zich, ook in deze bijzondere tijd blijven inzetten? Neem contact op met Frietenliefde om de vakmensen binnen jouw bedrijf te voorzien van heerlijke, welverdiende verse frieten en heerlijke snacks op locatie!

Save the date!

Willen jullie samen met Frietenliefde alle helden in de zorg een ♥️ onder de riem steken, maar weet je nog niet hoeveel personen erbij aanwezig zullen zijn? Of kun je gewoon nog niet kiezen tussen onze Basic, Classic en Deluxe menu’s? Dat is bij Frietenliefde geen probleem. Bij ons is het mogelijk om alvast de datum vast te leggen, zonder dat je alle details meteen aan ons door hoeft te geven. Zo kun je alles rustig regelen én ben je er zeker van dat Frietenliefde jou en jouw gasten op jullie speciale dag voorziet van ambachtelijke verse friet en heerlijke snacks!

Reserveer Frietenliefde

Frietenliefde rijdt vanaf € 500,00 of minimaal 40 personen graag naar jullie toe, op iedere locatie en door heel Nederland.

  • Plan direct de gewenste datum en tijdblok
  • Frietliefde komt met friet op elke locatie in Nederland
  • Wees verzekerd van verse producten
  • We houden altijd rekening met allergie en/of dieetwensen

Reserveer online, Bel Frietenliefde of App Frietenliefde, we helpen je graag ♥️

Onze Frieten

Minimale reservering: € 500,- of 40 personen. Voorrijkosten € 75,-. Voor kinderen jonger dan 10 jaar geldt € 6,50 per kind.

Frietenliefde komt graag op elke locatie, elk event, 24 uur p/dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

Reserveer